maandag 15 juli 2019

Day 3: Sion - Lago di Piano

Hey allemaal!

Niet veel foto's vandaag, want het internet wilt niet mee...


Vandaag verlieten we het prachtige Zwitserland langs de San Bernardo-pas. Prachtige vergezichten en vlakbij de eeuwige sneeuw. Adembenemend!
Na prachtig Zwitserland komen we aan in het land van pizza, pasta en tiramisù. Jaja, wij houden van Italiaans eten, valt het op? 😁
Via Aosta rijden we naar een superschattig dorp, Saint-Vincent. Daar was toch niet net een American Dream Car meeting bezig, zeker!?! Daar hebben we een zalige pizza gegeten, jaja, weer eten!
De weg ging dan verder naar Novara, de stad van Campari. Wij zijn daar niet gestopt, geen grote drinkers en al zeker niet wanneer er nog moet worden autogereden. We kozen ervoor om door te rijden naar het Comomeer. Wat is dat toch ongelooflijk mooi! Na een korte stop in Cernobbio, reden we met de GPS verder naar de camping, die lag iets meer noordelijk van Cernobbio. Logisch dus dat je het Comomeer blijft volgen, niet voor onze GPS! Wij zijn lang Zwitserland gereden... Qua zichten hebben we niet moeten inboeten, want langs het mondaine Luganomeer! Mocht ik ooit veel geld hebben, ga ik daar toch eens op vakantie!
Anyways, we kwamen op de camping aan, hadden ons tentje gezet en wilden dan lekkere lasagna eten, helaas was die echt ijskoud. Van smaak best lekker, maar koud. Gelukkig hadden we 's middags best veel gegeten, dus konden we er wel even tegen. In de 24/7 Carrefour kochten we een stuk tiramisù dat we nog snel deelden toen het begon te regenen. Net goed en wel de tent in en dan begon het fel te onweren. Het is niet meer gestopt tot nu, deze morgen. Tent, matrassen en kleren kletsnat!  Vandaag gaan we via de Stelviopas naar Venetië. Een lange dag met weinig slaap op de teller, maar we gaan ervoor!
Lago di Piano, vlakbij de camping, het was toen al vrij donker! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten