zondag 14 juli 2019

Day 1: Brussels - Black Forest (Feldberg)


Hallo allemaal!

Excuses voor de vertraagde blog, maar in de bergen wilt de 4G niet altijd even goed mee!


Om 10u gisterochtend werd het startschot gegeven. We zijn met een tweehonderdtal wagens vertrokken vanuit de Sablière in Louvain-la-Neuve. Het vertrek was machtig, zo met z'n allen.
Panoramafoto van alle deelnemers voor de start
Het roadblock mapje
Etappe 1
We reden via binnenwegen naar het beroemde circuit van Spa-Francorchamps, een prachtige stukje Wallonië. Van Francorchamps ging het richting Ouren om daar de grens met Luxemburg over te steken.
In Luxemburg heeft het ontzettend geregend, waardoor we vrij veel in de file hebben gestaan. Heel zonde, want zo verloren we veel tijd. We zijn dan via Saarbrücken naar Strasbourg gereden, daar hebben we een stukje autostrade gedaan omdat we vreesden te laat te finishen voor het avondeten. Uiteindelijk bleek dat we lang niet de enigen waren en na nog meer file, besloot de organisatie het avondeten met een uurtje te verlengen. Dat kwam mooi uit. We vervolgden onze weg van Strasbourg en Kehl naar Feldberg. Wat is het daar mooi aan de Titisee!! De campingplek was een weide naast de parochiezaal van het dorp, primitief, maar goed genoeg. Het avondeten was BBQ, voor ieder wat wils dus! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten